VVS-entreprenad

VVS-entreprenad

Ska du renovera ett badrum, ett kök eller en tvättstuga eller är det dags att byta avloppsrör och vattenledningar kan du kontakta oss på Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen. Vi åtar oss alla typer av VVS-entreprenader men kan också hjälpa dig med mindre uppdrag som exempelvis då du ska installera nya vitvaror som kräver vatten och avlopp. Våra duktiga rörmokare i Sälen har yrkesbevis och den behörig som krävs för att utföra VVS på ett korrekt och säkert sätt enligt de branschregler som finns. Vi utför alltid våra arbeten med målsättningen att göra dig 100% nöjd med vårt utförande och alltid i tid.

 

VVS-entreprenad i Sälen

Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen har varit verksamma inom VVS-branschen under flera år och vi har genom åren fått många goda omdömen från våra kunder. När du anlitar oss för din VVS-entreprenad kan du vara säker på att arbetet blir utfört rätt och med perfekt resultat. Våra rörmokare i Sälen har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig med allt inom värme, vatten och avlopp. Boka ett kostnadsfritt hembesök för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig då du ska utföra en VVS-entreprenad i Sälen, utan några förpliktelser. 

Få offert från oss på Dala Värme & Sanitet

Står du inför ett projekt där du behöver hjälp av en kunnig rörmokare i Sälen, Malung eller Vansbro? Då är allt du behöver göra att fylla i formuläret, så hjälper vi dig med rådgivning och offertlämning!