Vi skapar ditt drömbadrum - med noggrannhet & kvalitet

När du vill skapa ditt drömbadrum kan du vända dig till oss som är experter på badrumsrenoveringar. Våra yrkesutbildade och behöriga rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro utför arbetet enligt de branschregler som finns så att du får ett perfekt resultat.

Ska du byta ut kakel och inredning i ditt badrum behöver du anlita en behörig rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro som är proffs då det kommer till arbete med vatten och avlopp. Normalt behöver vattenledningar och avlopp bytas ut vart 25:e år. Om du ska göra en badrumsrenovering ska du passa på att även byta ut allt vatten och avlopp i badrummet så du slipper riva upp dina nya väggar och golv då det är dags för att byta avloppsrör och vattenledningar. Dala VS är en rörfirma som kan erbjuda privatpersoner och företag totalentreprenader i samband med en badrumsrenovering. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig renovera ditt badrum.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering

Dala VS har utfört VVS-arbeten, värmepumpsinstallationer och badrumsrenoveringar i många år och har genom åren fått massor av goda omdömen från nöjda kunder. Att våra rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro utför arbeten med stor noggrannhet och av högsta kvalité har också bidragit till att våra kunder återkommer då de har behov av VVS tjänster. Vi kan åta oss hela entreprenaden i samband med att du ska renovera ditt badrum. Vi samarbetar med skickliga och behöriga snickare, målare, elektriker, golvläggare och plattsättare vilket gör att vi alltid utför vårt arbete med ett perfekt resultat. Dessutom lämnar vi trygga garantier på både material och arbete så att du kan känna dig säker med vårt arbete även efter att vi är klara.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Som privatperson har du möjlighet att göra ett skatteavdrag, ett så kallat ROT-avdrag, på 30 % av våra arbetskostnader, upp till maximalt 50 000 kronor per år. Vi kan erbjuda dig avdraget direkt på fakturan så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Dessutom tar vi över all administration med Skatteverket.

 

Kontakta oss för att boka hembesök

Då du ska utföra en badrumsrenovering, värmepumpsinstallation eller är i behov av andra VVS tjänster kan du kontakta oss för mer information. Våra rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro kan åta sig stora som mindre arbeten då du behöver byta vattenledningar, avloppsrör eller ska installera vitvaror som ska anslutas till vatten och avlopp. Om du bokar ett hembesök kan vi komma ut till din fastighet och inspektera ditt projekt och samtidigt lämna råd, kostnadsfritt och utan att du förbinder dig för något. Om du vill gå vidare med ditt projekt kan vi därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.