Rörmokare som är experter på VVS i Vansbro, Sälen & Malung

När du behöver hjälp med att byta vattenledningar, avlopp eller installera värme kan du vända dig till oss som är proffs på VVS arbeten. Våra skickliga rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro har en lång yrkeserfarenhet vilket innebär att arbetet utförs med stor noggrannhet och med ett perfekt resultat.

Både privatpersoner och företag behöver med jämna mellanrum anlita en rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro. Bland annat då de ska byta avlopp, vattenledningar, installera värme, utföra en badrumsrenovering, installera vitvaror eller då det uppstått läckage eller stopp i avloppet. Dala VS har utbildade och erfarna rörmokare i Sälen som har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi är experter på VVS och kan åta oss både mindre som större arbeten och även totalentreprenader då du ska bygga nytt eller renovera. Då du behöver hjälp av en professionell och noggrann rörmokare i Sälen är du välkommen att kontakta oss så vi kan ge dig rådgivning och information om hur vi kan hjälpa dig.

 

VVS i Vansbro, Sälen och Malung

När du ska byta avloppsrör, installera värmepump eller utföra andra typer av VVS arbeten behöver du alltid anlita en behörig rörmokare i Sälen, Malung, Vansbro. VVS arbeten ska enligt lag utföras av en behörig fackman som har den utbildning och de certifieringar som krävs för att utföra ett korrekt och säkert arbete. Felaktigt installerade vattenrör och avloppsrör kan leda till omfattande vattenskador eller fuktskador som kan drabba både en själv mycket svårt men också andra bostäder i ett flerfamiljshus. Vi kan erbjuda dig VVS-arbeten med högsta kvalitet och med ett proffsigt resultat till rimliga priser.

När du ska renovera badrum

Vattenledningar och avloppsrör behöver bytas ut vart 25:e år och då kommer väggar och golv att behöva rivas upp. Det är ett utmärkt tillfälle att renovera ditt badrum så du får ett modernt och trivsamt badrum. Vi på Dala VS är experter på badrumsrenoveringar och åtar oss även totalentreprenader så att du slipper flera kontaktpersoner. Det betyder att vi koordinerar med behöriga hantverkare och ser till att arbetet utförs med högsta kvalité och i tid. Det innebär också att vi löpande rapporterar till dig som beställare så att du har full kontroll över din badrumsrenovering.

 

Kontakta oss för rådgivning och offert

Du kan kontakta oss på Dala VS för att erhålla kostnadsfri rådgivning och information om hur vi kan bistå dig då du behöver hjälp med VVS-tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt projekt men även lyssna på dina önskemål, utan några förpliktelser. Sedan kan vi lämna en rättvisande offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt VVS-arbete.