Värmepumpsinstallationer

Värmepumpsinstallationer

En av de största kostnaderna som en fastighetsägare har är uppvärmningen av sitt hus. Genom att installera en värmepump går det att få ned energikostnaderna för uppvärmningen med mellan 60-80 %, beroende på val av pump och de förutsättningar som råder. Det gör att en värmepump återbetalar sig redan efter cirka 5 år och bidrar sedan till ett behagligt inomhusklimat och låga energikostnader i många år framåt. Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen har behöriga rörmokare i Sälen som är experter på värmepumpsinstallationer. Du är välkommen att kontakta oss för att få information om hur vi kan hjälpa dig att sänka dina uppvärmningskostnader.

 

Prisvärda värmepumpsinstallationer i Sälen

När du planerar att installera värmepump baserat på bergsvärme, luft-vatten eller vatten-vatten kan du vända dig till oss på Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen. Våra rörmokare i Sälen är yrkesutbildade och har den behörighet som krävs vid värmepumpsinstallationer. Du kan kontakta oss för att boka ett hembesök så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att få ett behagligare inomhusklimat och samtidigt reducera ditt hus elförbrukning. Vi kan därefter erbjuda dig en offert med ett rimligt pris utan att du förbinder dig för något. 


Fler tjänster vi utför

Få offert från oss på Dala Värme & Sanitet

Står du inför ett projekt där du behöver hjälp av en kunnig rörmokare i Sälen, Malung eller Vansbro? Då är allt du behöver göra att fylla i formuläret, så hjälper vi dig med rådgivning och offertlämning!