Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

När du vill inreda ditt badrum ska du vända dig till ett företag som kan erbjuda dig både kunskap och erfarenhet men också inspiration då du ska renovera ditt badrum. När du vill sätta nytt kakel, klinkers och montera in nya vitvaror i badrummet behöver du även byta ut vattenledningar, avlopp och elektricitet. Vi på Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen är experter på badrumsrenovering och våra skickliga rörmokare i Sälen har den behörighet som krävs för att utföra arbetet enligt de branschregler som finns. Kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa dig skapa ditt drömbadrum.

 

Säker och trygg badrumsrenovering i Sälen

Dala Värme & Sanitet Malung-Sälen har yrkesutbildade och erfarna rörmokare i Sälen som är experter på badrumsrenovering, vatten, värme och avlopp. Vi åtar oss hela totalentreprenader i samarbete med behöriga hantverkare till rimliga priser. Du kan använda formuläret på sidan för att boka in ett hembesök så att vi kan titta på ditt badrum, ta del av dina önskemål och lämna råd inför din renovering, utan att du förbinder dig för något. Vi kan sedan lämna en offert för din badrumsrenovering med ett fast och konkurrenskraftigt pris. 

Få offert från oss på Dala Värme & Sanitet

Vill du ta del av våra hållbara och kvalitativa VVS-tjänster till ett bra pris? Fyll i nedanstående formulär, så hjälper vi dig med rådgivning och offertlämning!